Log in
X

Company Name

Nëntë Vëllezërit Sh.p.k

Phone Number

044 55 44 54

Company Place

Prishtinë

VOZITËS (20)

VOZITËS (20)

Information

Publish Date

09.03.2017

End Date

15.04.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania “Nëntë Vëllezërit” Sh.p.k me seli në Prishtinë shpall konkurs për pozitën e më poshtme:

VOZITËS (20 Pozita)

Përgjegjësitë:

  • Vozitje të materialit gurorë simbas rregullave të brendshme të kompanisë
  • Respektimi i ligjit të komunikacionit të Republikës së Kosovës
  • Mirëmbajtja e automjetit
  • Respektimi i regullorës së brendshme të kompanisë

Aftësitë e kërkuara:

  • Të ketë patent shofer të kategorisë C1E/CE (Minimum 3 vite me përvoj pune)
  • Të jetë i sjellshëm dhe vetë inicues
  • Mosha e preferuar është nga 22-45 vite

Benefitet e punëmarresit:

  • Kontratë pune afatgjatë
  • Pagë konkurrente
  • Punë stabile, me orar të ndryshuar dhe atraktiv

Të gjithë të interesuarit për pozitën e lartë cekur të dërgojnë CV-ne me postë elektronike email: nentevellezerit.sh.p.k@gmail.com , apo na kontaktoni ne kete numer te telefonit: 044 55 44 54.

Në intervistë do të thirren vetëm ata që përzgjedhen në rrethin e ngushtë, konkursi i hapur deri me daten 15.04.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook