Log in
X

Company Name

My Market

Phone Number

+381029241774

Company Place

Prizren

Sektoriste, Arkatare, Pemëshitës, Kuzhinier, Ndihmës kuzhinier/e, Pizzaman, Kamarier/e, Shankist/e

Sektoriste, Arkatare, Pemëshitës, Kuzhinier, Ndihmës kuzhinier/e, Pizzaman, Kamarier/e, Shankist/e

Information

Publish Date

09.03.2017

End Date

23.03.2017

Contact Person

hr@euro-food.org

Categories

Të tjera... | Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

KONKURS

My Market shpall konkurs

       Per market:

 • Sektoriste
 • Arkatare
 • Pemëshitës

       Per restaurant:

 • Kuzhinier
 • Ndihmës kuzhinier/e
 • Pizzaman
 • Kamarier/e
 • Shankist/e

       Aftesite e nevojshme:

 • Pervoja e mehershme e preferuar
 • Njohja e gjuheve lokale e preferuar
 • Aftesi te shkelqyeshme komunikuese ne te folur dhe shkruar

Forma e Aplikimit

1. Plotësohet aplikacioni të cilin mund të merrni zyrat e
EuroFood’it ose mund të shkarkoni ne facebook/MyMarket

2. Aplikacioni i plotësuar së bashku me një kopje të letërnjoftimit duhet
të dorëzohet në EuroFood ose ne email hr@euro-food.org

Expired

Advertising
Advertising
Facebook