Log in
X

Company Name

Excellentia Pharms – L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Farmacist/e i/e diplomuar (1), Ekonomist/e i/e diplomuar (2)

Farmacist/e i/e diplomuar (1), Ekonomist/e i/e diplomuar (2)

Information

Publish Date

07.03.2017

End Date

07.04.2017

Categories

Mjekësi | Ekonomi | Marketing

Job Places

Prishtinë

Job Description

Excellentia Pharm – L.L.C

Shpall konkurs per keto pozita:

1). Farmacist/e i/e diplomuar (1 Pozitë)

Kushtet:

Pervoje pune,

Njohje shume e mire e gjuhes angleze, e preferuar njohja e gjuhes serbo-kroate.

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale.

Ta posedoje lejen e vozitjes, kategoria B.

Detyrat:

Kryerjen e puneve menaxheriale dhe administrative.

2) Ekonomist/e i/e diplomuar (2 Pozita)

Kushtet:

Pervoje pune,

Njohje shume e mire e gjuhes angleze,

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike,

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale,

Ofrojme pagese sipas marreveshjes.

Detyrat:

Kryerja e detyrave ne teren (marketing),

Kryesishte ne lemine e farmacise.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurrojnë duke dërguar CV me foto përmes e-mail adresës elektronike në: ceo@excellentiapharms.com

Afati i fundit per Aplikim: 7 Prill 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook