Log in
X

Company Name

Kouzon Kosovo-Work And Travel

Phone Number

049 200 438

Company Place

Prizren

Work and travel USA 2017

Work and travel USA 2017

Information

Publish Date

07.03.2017

End Date

21.03.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Rajonale

Job Description

Work and travel USA 2017


Student te dashur,

Kan mbetur edhe pak dite deri ne permbyllje te aplikimit te programit Work and travel USA .

Ne kemi ende oferta per ju , ne lokacione shume te mira .


Lokacionet qe ju ofrojme sot jane:
Ocean City , New Jersey 
Virginia City ,Nevada
Lake George , New York

Na kontaktoni dhe filloni aplikimin tuaj tani ! 
Email : kouzon.ks@gmail.com
Tel : 049 200 438

FB: https://www.facebook.com/kouzonKosovo/

Dont think twice :)

Live your dream with Kouzon !

Expired

Advertising
Advertising
Facebook