Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Udheheqes i sektorit te Sherbimeve (Shef Salle dhe Kamarier)

Udheheqes i sektorit te Sherbimeve (Shef Salle dhe Kamarier)

Information

Publish Date

04.03.2017

End Date

04.04.2017

Categories

Hoteleri | Pastrues

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook