Log in
X

Company Name

Hotel Garden Prishtina

Phone Number

038717177

Company Place

Prishtinë

Udheheqes /e i sektorit te Mirembajtjes dhe Lavanderise

Udheheqes /e i sektorit te Mirembajtjes dhe Lavanderise

Information

Publish Date

04.03.2017

End Date

04.04.2017

Categories

Hoteleri

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook