Log in
X

Company Name

Ndërmarrja Publike Lokale ”Stacioni i Autobusave” Sh.A. nё Pejё

Phone Number

039 434 164

Company Place

Pejë

Zyrtar Kryesor Financiar dhe të Thesarit, Zyrtar i Auditimit tё Brendshёm

Zyrtar Kryesor Financiar dhe të Thesarit, Zyrtar i Auditimit tё Brendshёm

Information

Publish Date

02.03.2017

End Date

31.03.2017

Categories

Financa

Job Places

Pejë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook