Log in
X

Company Name

Agromarket KS

Company Place

Prishtinë

Zyrtare per Shitje dhe Financa

Zyrtare per Shitje dhe Financa

Information

Publish Date

12.01.2017

End Date

30.01.2017

Categories

Shitje | Financa

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pozita: Zyrtare per Shitje dhe Financa

Detyrat dhe përgjegjësit:

 • Përgjegjëse për financa
 • Përgatitjen e Faturave
 • Komunikimi me klient
 • Komunikimi me Agjentet ne teren
 • Raportet ditore, javore,mujore etj,.

Kushtet:

 • Fakulteti Ekonomik, drejtimi i Banka Financa dhe Kontabilitet
 • Fakulteti Agrobiznes (i preferuar)
 • Njohja e së paku 2 Gjuhëve zyrtare të Kosovës (Shqip, Serbisht ose Anglisht)
 • Njohja e programeve ekonomike
 • Të ketë përvojë pune në drejtim të financave ,
 • Aftësi komunikuese
 • Përshtatja në Grup

CV me Foto të dërgohen në E-mail: agromarket.ks@gmail.com

Konkursi mbetet i hapur deri me 30.janar 2017

Vetëm kandidatet e përzgjedhura do të ftohen per intervistim.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook