Log in
X

Company Name

KOSHI GROUP LLC

Phone Number

049482910

Company Place

Prizren

IT, Punetor ne Prodhim (Laminim, Shllajfitje, Polir, Lyerje, Auto Limar) 6

IT, Punetor ne Prodhim (Laminim, Shllajfitje, Polir, Lyerje, Auto Limar) 6

Information

Publish Date

11.01.2017

End Date

25.01.2017

Categories

Të tjera... | IT & Dizajn

Job Places

Prizren

Job Description

Konkurs

Koshi Group eshte kompani e cila merret me prodhimin e pjeseve te Karbonit,per automjete si Fiat,Alfaromeo,Porche,Ferrari etj.

Per shkak te rritjes se aktiviteteve Koshi eshte duke kerkuar kandidat te apasionuar pas makinave dhe punes estetike dhe ate ne pozitat :

Kerkon 1 punetor per IT

  •  IT (1)

Aftesit dhe kualifikimi
Fakulteti I Inxhinjeris Elektrike dhe Kompjuterike(konsiderohet perparsi),
Trajnime te IT-se (konsiderohen perparsi),
Fleksibil dhe kreativ,
Te respektoj orarin dhe rregullat e kompanis.
Te njohe mire programet si Photoshop,Corell,Adobe illustrator,Wordpress.

Kerkon 5 punetor ne prodhim

  • Laminim (1)
  • Shllajfitje (1)
  • Polir (1)
  • Lyerje (1)
  • Auto Limar (2)

Aftesit dhe kualifikimi:

Shkollen e mesme te perfunduar (perparsi por jo obligative)
Pervoja e punes konsiderohet perparsi,
Te jete fleksibil dhe I gatshem te punoj ne grup,
Te respektoj orarin dhe rregullat e kompanis.

Nese jeni duke kerkuar nje pune stabile dhe afatgjate,ku punohet vetem 5 dite ne jave,dhe ju respektohen te drejtat ne baze te ligjeve ne fuqi ateher Koshi Group ua hap dyert.

Te gjithe te interesuarit mund te paraqiten ne zyret tona,qdo dit pune nga e Hena-Premten nga ora 10:00-16:00. Konkursi mbetet I hapur deri me 25.01.2017.

Zyret tona gjenden ne Rr.Tirana Prizren (rruga te KFORI Turk ,tek fabrika e duhanit Aromatik)

Per aplikim dergoni CV ne email info@koshigroup.com  .

Expired

Advertising
Advertising
Facebook