Log in
X

Company Name

Vision Consulting

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Koordinator i sektorit të shitjes (1), Agjent të shitjes ambulantiv (2), Agjent i shitjes i regullt (1)

Koordinator i sektorit të shitjes (1), Agjent të shitjes ambulantiv (2), Agjent i shitjes i regullt (1)

Information

Publish Date

10.01.2017

End Date

20.01.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prizren

Job Description

 Kompania konsulente në fushën e biznesit dhe ndërmarrësisë

shpall

Konkurs

Për këto vende të lira pune:

1. Koordinator i sektorit të shitjes

2. Dy agjent të shitjes ambulantiv

3. Agjent i shitjes i regullt

Kushtet e kërkuara për Koordinator të sektorit të shitjes :

-  Të ketë të mbaruar fakultetin ekonomik, menaxhment apo administrim biznesi

-  Të  ketë së paku tre vite eksperience në sektorin e shitjes

-  Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi

-  Të ketë aftësi menaxhimi të stafit dhe të punës

-  Të jetë planifikues i mire dhe të krijojë strategji efikase pune

-  Të ketë aftësi menaxhimi të krizave potenciale brenda punës

-  Të jetë fleksibil në ora të punës

-  Të jetë i gatshëm të punojë nën presion

Kushtet e kërkuara për Agjentë të shitjes:

-  Të ketë së paku të  mbaruar shkollën e mesme

-  Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe negocimi

-  Të ketë çasje pozitive tek klientët

-  Të jetë në gjendje të menaxhojë stresin në punë dhe të punojë në punë ekipore

-  Të ketë aftësi për të menaxhuar kohën në terren

-  Të posedojë patentë shofer të kategorisë B

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në në e-mailin info@vision-ks.com ose të na kontaktojnë në numrat e telefonit 049 400 813 dhe 044 707 503.

Kandidatët e përzgjedhur në fazën e parë do të ftohen në intervistë.

Konkursi mbetet i hapur deri më 20.01.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook