Log in
X

Company Name

“Ama Caffe”

Phone Number

049194491

Company Place

Fushë Kosovë

Agjent te Shitjes (2)

Agjent te Shitjes (2)

Information

Publish Date

09.01.2017

End Date

13.01.2017

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

“Ama Caffe” shpall konkurs per pozitën :

Agjent te Shitjes – 2- (Dy Vende) – ( 1 Femer, 1 Mashkull)

  • Vendi i Punës - Prishtinë

Përgjegjësitë kryesore:

• Promovimi, organizimi dhe shitja e produkteve në rajonin e Prishtinës,

• Zhvillimin e konsumatorve të rini,

• Vizitë e përditshme e konsumatorve,

• Përcjell konkurrencën në treg;

• Negociatat për çmimin dhe kushtet e pranimit të bazuara mbi Kompaninë.

• Raporton në baza ditore në departamentin e shitjes;

Kualifikimet e kerkuara:


• Kandidati duhet të jetë person i pavarur dhe i gatshem për punë,

• Duhet të jetë i shkathët, Fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjës ,

• Duhet të jetë  vet i organizuar dhe të ketë iniciativë

• Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese,

•Të jetë në gjendje të punojë në mënyrë të pavarur apo ne grup

• Të posedojnë patent shoferin e kategorisë B.

• Moshe e Preferuar 25-35.

Tjera

Procedura e Aplikimit:

  • Kandidatët e interesuar mund të dërgojnë CV me Foto dhe dokumentet e tjera përcjellëse në e-mail adresën: amacaffe.ks@gmail.com, ose personalisht në adresen:,  Fushë Kosovë 049194491 deri në datën 09.01.2017-13.01.2017, ora 08:00-17:00.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook