Log in
X

Company Name

Eagle's Group SH.P.K

Phone Number

Company Place

Mitrovicë

Agjent/e i/e Shitjes (40), Menagjer/e i/e Shitjes (5)

Agjent/e i/e Shitjes (40), Menagjer/e i/e Shitjes (5)

Information

Publish Date

09.01.2017

End Date

22.01.2017

Categories

Shitje | Menaxher

Job Places

Të gjitha qytetet

Job Description

Kompania Inovative "Eagle's Group" SH.P.K me rastin e zgjerimit ne krejt teritorin e Kosoves shpall konkurs per 45 vende te lira pune per te gjitha qytetet. Nuk kerkohet pervoje e mehershme pune. Punesim mbrenda 15 dite.
 
Pozita e    Agjent/e i/e Shitjes     - 40 vende te lira pune.
 
Pozita  e  Menagjer/e i/e Shitjes  -5  vende te lira pune.
 
-Personat qe jane Qifte dhe posedojne veture personale kane perparsi pranimit ne mardhenje pune. 
 
-Ofrojme:
 
-Paga me standarte Evropiane.
 
-Kontrata pune konform ligjeve te Kosoves.
 
-Bonuse shtese nvarsisht nga realizimi.
 
-Pregaditje Profesionale.
 
Kushtet:
 
-Mosha 18-35 vjeqar.
 
-Se paku Shkollimi i Mesem.
 
-Mos te kete te kaluar penale.
 
-Te interesuarit te depononi CV-te ne email adresen eaglesgroupks@gmail.com
 
Suksese nga Stafi i Eagle's Group.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook