Log in
X

Company Name

Feri Group

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Shofer

Shofer

Information

Publish Date

09.01.2017

End Date

15.01.2017

Categories

Vozitës

Job Places

Ferizaj

Job Description

"Feri Group" me seli ne Ferizaj, shpall konkurs per:

Shofer

Kualifikimet e kerkuara:

  • Te kete pervoje pune 1 vjeqare
  • Te jete fleksibil dhe vet iniciator
  • Te ju permbahet rregullave te firmes dhe tu bindet urdherave te menaxherit
  • Te jete i kujdesshem ne komunikacion dhe ti ruaj asetet e firmes
  • Te jete komunikativ me klientet

Te interesuarit te dergojne nje CV bashke me foto dhe nje leter motivuese ne Email: ferigroup2015@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook