Log in
X

Company Name

AutoServicePartner

Phone Number

+37744849011

Company Place

Prizren

Shitës dhe Ndihmës Shitës

Shitës dhe Ndihmës Shitës

Information

Publish Date

09.01.2017

End Date

22.01.2017

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj

Job Description

AutoPjesëPartner (për degën në: Ferizaj)

Shpall konkurs për Shitës dhe Ndihmës Shitës në Auto pjesë

AutoPjesëPartner është ndër kompanitë kryesore Kosovare në tregtinë me auto pjesë dhe pajisjet e autoserviseve.

Në këtë fushë të biznesit kemi një përvojë 25 vjeçare në Gjermani dhe Kosovë. Në Kosovë operojmë me një sukses te madh që nga viti 2006.

Me rrjetin më të madh të shitjes, duke numëruar 7 pika të shitjes dhe personel prej 40 kolegëve, ne jemi prezentë në çdo qytet të Kosovës.

Kompania jonë është përfaqësues i shumë brendeve të njohura botërore, si p.sh. Bosch, BREMBO, Mobil 1, Magneti Marelli, etj..

Detyrat

- Shërben klientët (shitje / ndihmë teknike)

- Administrata

- Stoku

Profili juaj

- Përvojë pune lejime te ngjashme

- Aftësi të mira komunikimi

- Punoni me rregull dhe përgjegjësi

- Përparësi kanë personat qe punojnë apo kanë punuar ne Auto Pjesë

Çka ju ofrojmë ne juve:

- Ne ju ofrojmë një vend pune moderne dhe të sigurt, në një kompani dinamik edhe në rritje

- Pagë mbi mesatare

- Një pozicion vetë-përgjegjës me aktivitete të ndryshme

- Zhvillim profesional

- Një atmosferë të bukur pune

Te gjithë aplikuesit duhet ta dërgojnë:

- CV-n (mund ta gjeni ne ketë link http://autoservicepartner.com/site/?faqe=18

- Diplomën universitare (nëse ka)

- Të gjitha referencat e punësimit

- Certifikata trajnimeve etj...

Ne subjekt shkruani pozitën për te cilën aplikoni

Të gjitha këto duhet të dërgohen përmes e-mail karriera@autoservicepartner.com

Do te kontaktohen vetëm aplikuesit e përzgjedhur.

Data e fundit per aplikim: 22.01.2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook