Log in
X

Company Name

TEB Bank

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Analist i Portfolios Komerciale

Analist i Portfolios Komerciale

Information

Publish Date

06.01.2017

End Date

15.01.2017

Categories

Bankë

Job Places

Ferizaj | Prishtinë | Prizren

Job Description

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë dhe është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Analist i Portfolios Komerciale për Degët: Prishtinë (Qendra e Biznesit), Prizren, Ferizaj.

Përgjegjësitë

 • Të ndërtojë portfolio të shëndoshë përmes shitjes direkte
 • Analizon dhe propozon rastet e kredisë për aprovim
 • I shërben klientët me përkushtim dhe ndërton relacione profesionale me ta
 • Monitoron trendet e tregut dhe njofton për përshtypjet mbi tregun.
 • E prezanton bankën në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e saj
 • Detyra tjera relevante

Kualifikimet e kërkuara:

 • Preferohet diplomë e Universitetit Ekonomik ose e Administrim Biznesit
 • Preferohet 2-3 vite eksperiencë bankare në segmentin e Korporatave
 • Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike
 • Preferohet eksperiencë profesionale në shitje
 • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
 • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
 • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese me klientë të brendshëm/jashtëm
 • Njohuri të mira të MS Office
 • Efikas në punë ekipore
 • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 15.01.2017. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook