Log in
X

Company Name

HITI Company

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Kontabilist/e

Kontabilist/e

Information

Publish Date

05.01.2017

End Date

19.01.2017

Categories

Kontabilitet

Job Places

Ferizaj

Job Description

HITI Kamina në Koshare-Ferizaj shpall konkurs për Kontabilist/e

Detyrat dhe kualifikimet e nevojshme:
- Të ketë të përfunduar fakultetin Ekonomik (Kontabilitet)
- Të ketë pervojë pune në kontabilitet së paku 2 vite
-  Kordinon dhe është përgjegjes për regjistrimin e dokumentacionit të kontabilitetit
- Bënë regjistrimin e të hyrave dhe shpenzimeve në program
- Përgatit deklarimin e TVSH-së, tatimeve edhe detyrimeve të tjera ligjore
 
Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojne CV në email adresën hiticompany@hotmail.com deri me datën 19/01/2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook