Log in
X

Company Name

HITI Company

Phone Number

Company Place

Ferizaj

Agjent të shitjes

Agjent të shitjes

Information

Publish Date

05.01.2017

End Date

19.01.2017

Categories

Shitje

Job Places

Ferizaj

Job Description

HITI Kamina në Ferizaj shpall konkurs për agjent të shitjes.

Detyrat dhe kualifikimet e nevojshme:

  • Të ketë të perfunduar së paku shkollën e mesme.
  • Të ketë shkathtësi të shkëlqyeshme të komunikimit
  • Të ketë shkathtësi të shkelqyeshme organizative dhe të menaxhimit të kohës
  • Të jetë i aftë fizikisht
  • Të ketë aftësi për punën në presion, dhe fleksibilitet në punë.

Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojne CV në email adresën hiticompany@hotmail.com deri me datën 19/01/2017

Expired

Advertising
Advertising
Facebook