Log in
X

Company Name

Nobel Ilaç

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Përfaqësues mjekësor

Përfaqësues mjekësor

Information

Publish Date

05.01.2017

End Date

18.01.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Kompania "Nobel Ilaç" zyra në Prishtinë shpall konkurs për vendin e punës:

                                                     Përfaqësues mjekësor

Kandidatët duhet ti plotësojnë këto kushte:

  • Të jetë i/e diplomuar në fakultetin e mjekësisë, farmacisë ose stomatologjisë
  • Të jetë i/e pajisur me leje të vozitjes dhe me përvojë të mjaftueshme në vozitje
  • Të ketë njohuri në përdorimin e MS Office-it
  • Të mos ketë pengesa udhëtimi
  • Të jetë aktiv dhe dinamik në punë

CV- të me fotografi, mund ti dërgoni në adresën: nobelilacks@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook