Log in
X

Company Name

BUKA

Phone Number

.

Company Place

Prishtinë

Punëtorë/e në Prodhim (3)

Punëtorë/e në Prodhim (3)

Information

Publish Date

05.01.2017

End Date

17.01.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

BUKA ka arrite që në një kohë shumë të shkurtër të bëhet kompania me emër sinonim e cilësisë së lartë të bukës në Kosovë dhe ka arrit që t’u siguroje qytetarëve të Kosovës produktet me standarde Gjermane. Buka ofron produktet e shëndetshme dhe me përmbajte të pasur të thekrës dhe grurit, e kombinuar me tërshëre, fara liri, sanduiçe të llojeve të ndryshme, kafe dhe ëmbëlsira me shije të veçantë. Të gjithë ata që janë të interesuar të jenë pjesë e Buka ju ftojmë të aplikoni për:

VEND TË LIRË PUNE:

Posti: Punëtorë/e në Prodhim – (3 Pozita)

Lokacioni: Buka Sh.p.k – Bulevardi Bill Clinton p.n. 10000 Prishtinë, Kosovë   

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Merret me procesin e pregatitjes se produkteve sipas normativit dhe standardeve të kompanisë;
 • Kontrollon pjekjen dhe kualitetin e produkteve sipas procesit dhe procedurave të kontrollit;
 • Numërimi dhe raportimi i produkteve të pjekura dhe defektet e nderlidhura gjate procesit;
 • Merret me porosinë për sasinë e produkteve që duhet prodhuar;
 • Kujdeset që produktet të dorëzohen në depo sipas standardeve;
 • Kujdeset që ambienti dhe procesi i prodhimit bëhet konform standardeve ISO dhe HACCP.

Kualifikimet Profesionale

 • Shkollimi i mesëm është i obliguar;
 • Eksperiencë në bukëpjekje minimum 2 vite;
 • Njohje të mirë të varietetit produkteve, normativit dhe kualitetit të tyre;
 • Njohje e mirë me standardet HACCP dhe ISO;
 • Të jetë fleksibil në orar të punës dhe kryerjen e detyrave tjera gjatë gjithe procesit të prodhimit.

Të interesuarit mund të aplikojnë përmes adresës elektronike (e-mailit), duke dërguar CV-të në këtë adresë: info@bukabakery.com ose pranë pikës së BUKA Coffee Shop te QAFA në Prishtinë.

Konkursi qëndron i hapur prej datës 05 Janar, 2017 deri më 17 Janar, 2017.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook