Log in
X

Company Name

N.T Liridoni

Phone Number

+381 38 600 501

Company Place

Prishtinë

Agjent i shitjes

Agjent i shitjes

Information

Publish Date

05.01.2017

End Date

16.01.2017

Categories

Të tjera...

Job Places

Prishtinë

Job Description

N.T Liridoni shpall konkurs per pozitën :

 Agjent i Shitjës -Pika (A)
 Vendi i Punës - Prishtinë

     Përgjegjësit kryesore :

 • Promovimi, organizimi dhe shitja e produkteve në rajonin e Prishtinës,
 • Zhvillimin e kanaleve të reja dhe konsumatorve të ri,
 • Vizitë e përditshme e konsumatorve, 
 • Negociatat për çmimin dhe kushtet e pranimit të bazuara mbi limitet e autriteteve të Kompanisë.

Kualifikimet e kerkuara :

 • Kandidati duhet të jetë person i pavarur dhe i gatshem për punë, 
 • Duhet të jetë i shkathët, fleksibil, komunikativ dhe këmbëngulës në arritjen e qëllimeve të shitjës  dhe krijimin e planeve të shitjës,
 • Duhet të jetë  vet i organizuar dhe të ketë iniciativë
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese,
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese,
 • Duhet të ketë aftësi të reagoj shpejt në rrethana dhe situata të ndërlikuara,
 • Të posedojnë patent shoferin e kategorisë B.

CV-të tuaja mund t’i dorëzoni në këtë adresë: hr@liridoni-kos.com

Konkursi do jetë i hapur deri më datën 16.01.2017. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook