Log in
X

Company Name

Pi Communication

Phone Number

038 22 43 88

Company Place

Prishtinë

Brand Scout - Specialiste e Konsumatoreve

Brand Scout - Specialiste e Konsumatoreve

Information

Publish Date

04.01.2017

End Date

20.01.2017

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Pi Communication kërkon 17 Brand Scout (Specialiste e Konsumatoreve) me pagese mujore.

Kohëzgjatja e kontratës 12 muaj, me mundësi vazhdimi.  

Projekti fillon me 01 Shkurt 2017.

Projekti do te zhvillohet ne terren në  te gjitha qytetet e  Kosovës,  sipas planit të paracaktuar.

Orari i punës 08:00 – 16:00 dhe 09:00 – 17:00


Nëse jeni fleksibile, komunikatave  dhe e gatshme te punosh ne ekip, Apliko ne promotion@pirelations.com  titulli i email-it  Brand Scout – Specialiste e Konsumatoreve

Ato qe posedojnë patentë shofer do te kenë përparësi.

Punëtoret do te pajisen me veture te kompanisë, ipad dhe telefon.

Ky konkurs vlen vetëm për gjininë femërore, mbi 19 vjeç.

Ju lutem dërgoni CV-te tuaja së bashku me një foto.

Mos dërgimi i CV-se se bashku me foto nuk do te merren parasysh.

Konkursi është i hapur deri më 20.01.2017 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook