Log in
X

Company Name

Mix Fashion

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Shitës

Shitës

Information

Publish Date

03.01.2017

End Date

17.01.2017

Contact Person

Categories

Shitje

Job Places

Prishtinë

Job Description

Mix Fashion, tekstil për meshkuj me shumicë shpall konkurs për shitës.
 
Kriteret e nevojshme:

- Përvoje pune në shitje (përparësi kanë në lëminë e tekstilit)
- Të jetë komunikativ 
- Të ketë paraqitje të kënaqshme para klientëve 
- Njohuri mbi paketën Microsoft Office (jo obligative) 
- Të përshtatet me kushtet dhe obligimet e punës.
 
Të gjithë të interesuarit t'i dërgojnë CV-të e tyre në: mixfashion.rks@gmail.com

Expired

Advertising
Advertising
Facebook