Log in
X

Company Name

Excellentia Pharms – L.L.C

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Farmacist/e (2)

Farmacist/e (2)

Information

Publish Date

29.12.2016

End Date

01.02.2017

Categories

Mjekësi

Job Places

Prishtinë

Job Description

Excellentia Pharm – L.L.C

Shpall konkurs per dy pozita:

1). Farmacist/e (2 Pozita)

Kushtet:

Pervoje e gjere pune,

Njohje shume e mire e gjuhes angleze, e preferuar njohja e gjuhes serbo-kroate.

Të kenë njohuri të shkëlqyera kompjuterike;

Të posedojnë aftësi të shkëlqyera komunikimi, organizative dhe ndër-personale.

Ofrojme pagese mbi mesatare – sipas marreveshjes.

Kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë mund të konkurrojnë duke dërguar CV me foto përmes e-mail adresës elektronike në: ceo@excellentiapharms.com

Afati i fundit per Aplikim: 1 Shkurt 2017.

Expired

Advertising
Advertising
Facebook