Log in
X

Company Name

MAD in Sports

Phone Number

0038649297222

Company Place

Fushë Kosovë

Shitese

Shitese

Information

Publish Date

29.12.2016

End Date

12.01.2017

Categories

Shitje

Job Places

Fushë Kosovë

Job Description

Konkurs

Pozita: Shitese

Kjo pozit duhet te plotesoj disa kritere si psh : pervoje pune ne shitje ,te jet komunikative dhe te ket paraqitje te kenaqeshme para klienteve, njohje e programeve si Word, Excel, Powerpoint.

Te gjitha kandidatet e interesuar te dergojn nje CV te thjesht bashkangjitur nje fotografi , ne email madspoorts@gmail.com , ose mund te paraqiteni direkt ne lokacionin e MADinSports ne Fushe Kosove , Rr.Dardania .

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook