Log in
X

Company Name

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Phone Number

+381 38 211 637

Company Place

Prishtinë

Secretary General of RYCO

Secretary General of RYCO

Information

Publish Date

21.12.2016

End Date

25.01.2017

Categories

Administratë

Job Places

Prishtinë

Job Description

Expired

Advertising
Advertising
Facebook