Log in
X

Company Name

Wise Marketing Call

Phone Number

Company Place

Prishtinë

Operator ne gjuhen Gjermane

Operator ne gjuhen Gjermane

Information

Publish Date

14.02.2017

End Date

06.03.2017

Categories

Call Center

Job Places

Prishtinë

Job Description


Kerkohen operator (ne gjuhen Gjermane) full-time paga 500 euro neto/muaji + bonuse

Jeni i ri /ambicioz?

Jeni duke kërkuar për një punë që do t'ju ndihmojë të rriteni profesionalisht dhe personalisht?
Jeni duke kërkuar për një punë që do të ju krijojë një stabilitet ekonomik?
Doni të jeni pjesë e një ekip i ri dhe dinamik?
Nëse përgjigja është PO, Atëhere ne ju kërkojm juve !!!

Ne jemi një kompani në rritje dhe në kërkim të njerëzve me vlera dhe njerëz me ambicie që duan të rriten profesionalisht dhe të fitojnë.
Kushtet e punës janë më të mirët në treg.

FULL-TIME

Orari: Part Time 8 orë nga e hëna deri të premten
Full Hours Time: 10:00 deri 19:00
Paga bazë: 500 euro Neto + bonus kontrata

NUK ESHTE KAMPANJE e energjisë elektrike apo gazit ose siguracioneve.
Në qoftë se parat ju tërheqin atëhere hajdeni dhe zbuloni se për çfarë bëhet fjalë.
Jemi në dispozicionin tuaj nga e hëna deri të premten 10:00 deri 19:00.

wir suchen nach operatoren full-zeit mit lohn 500 euro netto/monate + bonuse

Wir suchen Ihnen !!!
Sie sind jung und ehrgeizig?
Sie suchen einen Job, die Ihnen helfen wird beruflich und persönlich zu wachsen?
Sie suchen einen Job, dass Sie eine wirtschaftliche Stabilität schaffen?
Möchten Sie Teil eines jungen und dynamischen Teams zu sein?
Wenn mit Antwort JA ist ... dann Wir suchen Ihnen !!!

Wir sind ein Unternehmen, dass wir wachsen und Wir suchen Menschen mit wert sind und profesionel, Menschen mit Ehrgeiz und Menschen die moechten wachsen und verdienen.
Die Arbeitsbedingungen sind die besten auf dem Markt.

VOLLZEIT

Öffnungszeiten : Teilzeit 8 Stunden von Montag bis Freitag
Vollzeit Zeiten: 10.00 bis 19.00 Uhr
Grundgehalt : 500 euro Neto + Bonus

Das ist KEIN TELEFON, Strom oder Gas campagne, es ist etwas besseres
Wenn das Geld zu Ihnen gefällt, kommen Sie und entdecken Sie, was es ist.
Wir warten auf Sie von Montag bis Freitag von 10.00 bis 19.00 Uhr

Adresse: Nazmi Gafurri str1, Prishtine, Kosove
phone: 049481333
email: info@wisemarketingcall.com
web: www.wisemarketingcall.com

 

Expired

Advertising
Advertising
Facebook