business

Mobile App Developer

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 388

Mobile App Developer

Ne jemi në kërkim të një Mobile App Developer të përkushtuar për të na ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve tona mobile. Ju do të punoni në bashkëpunim me ekipin tonë të zhvillimit të softuerit për të siguruar që aplikacionet tona të jenë të përshtatshme për tregun tonë të synuar dhe të ofrojnë përvoja të përdoruesit të shkëlqyera.

Detyrat:

 • Zhvillimi i aplikacioneve celulare për iOS dhe/ose Android
 • Zbatimi i funksionaliteteve backend dhe integrimi me aplikacionet celulare
 • Sigurimi i sigurisë dhe performancës së aplikacionit
 • Bashkëpunoni me ekipe të tjera teknike për të integruar aplikacionet dhe sistemet
 • Identifikimi i gabimeve të dizajnit dhe funksionalitetit në aplikacionet ekzistuese

Kërkesat:

 • Përvojë në zhvillimin e aplikacioneve celulare për iOS dhe/ose Android
 • Njohuri të punës me gjuhë programimi si Swift, Kotlin dhe/ose Java
 • Përvoja e punës me API-të RESTful
 • Njohuri për të punuar me sistemet e kontrollit të versioneve si Git
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shpirt ekipor

Opsione:

 • Përvojë në zhvillimin e aplikacioneve ndër-platformë me React Nativeose Flutter
 • Njohuri për të punuar me njoftime push dhe mjete analitike celulare
 • Përvoja e punës me teknologjitë mbështetëse si Node.js ose Python

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshëm ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cien aplikoni

*Për shkak të natyrëssë punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023