business

Arkitekte (4), Shitëse (4), Matës në teren (2), Mirëmbajtëse (2), Sigurim i objektit (1)

 • star Publikuar: 13-09-2022
 • star Skadon: 12-10-2022
Kompani ALBED Furniture
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2393

ALBED Salloni i mobiljeve.

PRISHTINË

Me rastin e hapjes së pikës së 3-të Albed shpallim këtë konkurs për punë.

K O N K U R S

 1. Arkitekte (4) vende
 2. Shitëse (4) vende
 3. Matje në teren (2) vende
 4. Mirëmbajtëse (2) vende
 5. Sigurim i objektit (1) vend

Të interesuarit për detyrat dhe përgjegjësitë ju lutem dërgoni email në cilën pozitë jeni të interesuar ose në numrin e telefonit 045504773 për më shumë detaje.

Të interesuarit paraqiten në showroom Prishtinë rruga Rrafshi i Kosovës (Cagllavicë) ose në numrin e kontaktit: 045 504 773

Linku për lokacion: https://goo.gl/maps/Y3a9hb5NGEqX21aZ8

Cv mund të dergoni në email adresën: info@albed.org

Konkursi mbetet I hapur 30 ditë nga data e publikimit.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023