business

Përfaqesues / shitës/e në promovimin dhe shitjen e produkteve medicinale

 • star Publikuar: 22-05-2023
 • star Skadon: 05-06-2023
Kompani Altupharma Pharmaceuticals
Kategori Farmaceutike
Numri i pozitave 6
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 7762

SHPALLJE E REKRUTIMIT

Altupharma Pharmaceuticals Sh.A, distributore i fabrikes nga Turqia, cili perfaqeson produkete medicinale me shume kompanit te ndryshme ne tregun e Kosoves.

Altupharma Pharmaceuticals Sh.A. shpall vende te lira pune në poziten e punës si në vijim :

Titulli i vendit të punës: Përfaqesues / shitës/e në promovimin dhe shitjen e produkteve medicinale.

Stafi i ri do të rekrutohet për produktet e bashkëpunimit tone me fabrikën e re farmaceutike.

Numri i pozitave: Gjashtë (6) pozita

Detyrimet dhe përgjegjësitë kryesore:

 • Të ketë një disiplinë pune të orientuar drejt zgjidhjes me vetëdijen për të qenë anëtar i ekipit.
 • Zhvillimi i marrëdhënieve profesionale me klientët dhe promovimi dhe shitja e produkteve mjekësore në kuadër të detyrave dhe përgjegjësive të përcaktuara nga punëdhënësi.
 • Të promovojë produktet e reja mjekësore tek klientët si dhe ato egzistuese, sipas planit të percaktuar nga punëdhënësi
 • Të zhvillojë dhe mbajë marrdhënie të ngushta me klientët.

Kualifikimi dhe shkathtësitë e kërkuara:

 • Kualifikime në njërën nga degët e mjekësisë, ekonomisë, marketingut apo menaxhment,
  (E preferueshme Farmaci, Mjekësi, Stomatologji, Infermieri, Bilologji, Kimi etj).
 • Mund të merren parasysh edhe CV e studentëve të paradiplomuar të profileve të lartëcekura.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese dhe bindëse.
 • Te jete bashkepunues ne grup.
 • Njohuri kompjuterike (MS Word,Excel,Power Point,).
 • Te kete patente shoferi.
 • Kufizimi i Moshes: 24-32 vjet
 • Cv duhet te dergohet me foto

Nëse mendoni se jeni personi i duhur për këtë pozitë, ju lutemi dërgoni CV-në me foton tuaj në adresën e mëposhtme:

e-mail :konkurs.altupharma@gmail.com

Tel :+383 45 322 377

Konkursi mbetet i hapur 15 ditë nga data 22.05.2023 deri me 05.06.2023

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023