business

Vende te lira pune në AGRO COM

 • star Publikuar: 04-05-2023
 • star Skadon: 04-06-2023
Kompani AGRO COM SHPK
Kategori Shitje
Numri i pozitave 2
Vendi i punës Fushë Kosovë
Shikime 12990

AGRO COM SH.P.K shpall konkurs:

Kërkojmë:

 • Inxhiner elektrik, mekanik ose megatronik për përgjegjës fabrike në Fush Kosovë.
 • Shefe finance ose financiere.

Përvoja:

Punonjësit të kenë mbi 3 vjet punë dhe të njohin gjuhën Angleze.

Personat duhet te kontaktojnë në numrat:

+38345537462

+355682024660

Ose ne email:

roland@mielltirana.com

eldahoxhallari92@gmail.com

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023