business

Vue. JS Developer

 • star Publikuar: 24-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2834

Vue. JS Developer

Ne jemi në kërkim të një Zhvilluesi per Vue JS i përkushtuar për të na ndihmuar në zhvillimin dhe rishikimin e aplikacioneve tona të vëzhgueshme në shfletues. Ju do të punoni në bashkëpunim me ekipin tonë të zhvillimit të softuerit për të krijuar përvoja të përdoruesit të përshtatshme dhe të përshtatshme për tregun tonë të synuar.

Detyrat:

 • Zhvillimi i aplikacioneve me porosi bazuar në Vue.JS
 • Zbatimi i koncepteve të dizajnit në ndërfaqet responsive dhe mobile të ueb-it
 • Integrimi i aplikacioneve dhe sistemeve
 • Zhvillimi i moduleve dhe shtesave me porosi
 • Bashkëpunoni me zhvillues të tjerë dhe ekipe teknike për të arritur projekte
 • Mirëmbajtja dhe zgjidhja e problemeve të aplikacioneve ekzistuese

Kërkesat:

 • Njohuri të shëndosha të Vue.JS dhe JavaScript
 • Përvoja e punës me API-të RESTful
 • Njohuri të mira të HTML, CSS dhe jQuery
 • Përvojë në integrimin e aplikacioneve dhe sistemeve
 • Njohuri për të punuar me sistemet e kontrollit të versioneve si Git
 • Pune ne grup dhe aftesi te mira komunikuese

Opsione:

 • Përvoja e punës me korniza të ngjashme si React ose AngularJS
 • Njohuri për të punuar me teknologjitë mbështetëse si Node.js ose Python

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne se bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cilen aplikoni

*Për shkak të natyrës së punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023