business

Agjent/e Call Center për Gjuhë Suedeze

 • star Publikuar: 04-05-2023
 • star Skadon: 04-06-2023
Kompani Trans AD Sh.P.K.
Kategori Qendra e Thirrjeve
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 10116

Kompania “Trans AD” në Prishtinë kërkon Agjent/e Call Center

CALL CENTER NE

1). GJUHË SUEDEZE

Kualifikimet e kerkuara :

 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, e preferuar përvojë pune në sektorin callcenter
  Aftësi te mira kompjuterike
 • I gatshem dhe miqesore te punosh ne ekip
 • Aftesi te qendrosh i qete gjate presionit dhe te veprosh ne menyre flexibile

Cfarë ne ofrojmë:

 • Page, baze 700€ + bonuse
 • Trajnime profesionale ne shitje
 • Zhvillim personal ne shitje, menaxhment dhe marketing
 • Mundësi për avansim ne karrierë

Për më shumë informata kontaktoni ne WhatsAPP ne numrin 043 826 316

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023