Job
 • Kompani: KoCon SH.P.K.
 • Lokacioni i punës: Pejë
 • Publikuar: 20-09-2022
 • Data e përfundimit: 20-10-2022
 • Kategori: Ekonomi

Kontrolluesi (f/m/d)  // Controller (w/m/d)

Kontrolluesi (f/m/d) // Controller (w/m/d)

Përgjegjësitë dhe detyrat:

 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i sistemit ekzistues të raportimit
 • Zhvillimi dhe zbatimi i raporteve dhe KPI-ve të reja
 • Përgatitja e raporteve, analizave ad hoc dhe llogaritjeve të profitabilitetit
 • Interpretimi dhe nxjerrja e të dhënave dhe proceseve kritike
 • Zhvillimi dhe ndjekja e rekomandimeve për veprim për departamentet e specializuara
 • Përpunimi dhe analiza e synuar e sasive të mëdha të të dhënave
 • Mirëmbajtja dhe zhvillimi i mëtejshëm i softuerit të raportimit

Profil

 • Studime komerciale të përfunduara me sukses ose trajnim komercial të nivelit më të lartë
 • Eksperiencë profesionale në fushën e kontrollit ose financave, mundësisht në një shoqëri tregtare moderne
 • Stili i punës te jet analitike, i strukturuar dhe në kohë, si dhe një afinitet i lartë për numrat dhe sistemet
 • Përvojë në trajtimin e sasive të mëdha të të dhënave
 • Orientimi i shërbimit me standarde të larta cilësore, i karakterizuar nga orientimi në zgjidhje dhe vëmendje ndaj detajeve
 • Njohuri shumë të mira të MS Office, veçanërisht Excel
 • Përvoja me MS Navision dhe/ose Power BI do të ishte avantazh
 • Njohuri të mira të gjuhës gjermane

Cfare ofrojme ne:

 • Page kënaqshme
 • Kontrate pune afatgjate
 • On the job training
 • Mundesi avansimi ne pozite
 • Pajisjet moderne të punës
 • Pune internacionale
 • Një ambient pune moderne dhe i orientuar drejt së ardhmes
 • Hapësirë për idetë tuaja dhe zhvillimin personal

Të interesuar? Apliko tani!

Na dërgoni dokumentet tuaja të aplikimit ne E-Mail hr@koconshpk.com
„KoCon“ SH.P.K” Rr. „Mbretëresha Teutë“ – Semitronix Center Pejë