business

Python Developer

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 550

Python Developer

Ne jemi ne kerkim te nje Python Developer te shkathet per te kryer punen e zhvillimit dhe menaxhimit te aplikacioneve tona. Kandidati ideal do te kete njohuri te thella teknike dhe do te jete i aftesuar ne zhvillimin e aplikacioneve ne Python.

Detyrat kryesore do te jene:

 • Zhvillimi i aplikacioneve te internetit dhe te desktop ne Python, perdorurlibrari te ndryshme si Django, Flask, PyQT dhe/ose Kivy.
 • Zhvillimi i skripteve automatizuese dhe te automatizimit te proceseve.
 • Implementimi i sistemeve te data bazes ne SQL dhe/oseNoSQL.
 • Analiza e nevojave te biznesit dhe zhvillimi i zgjidhjeve te përtejme te mbikëqyrjes se procesit.
 • Testimi dhe vlerësimi i performances se aplikacioneve dhe skripteve te zhvilluara.

Kualifikimet:

 • Të kesh njohuri te thella teknike ne programim dhe zhvillim te aplikacioneve ne Python.
 • Të kesh njohuri te sistemeve te data bazes dhe njohuri ne SQL dhe/ose NoSQL.
 • Të kesh aftësi ne menaxhimin e versioneve dhe automatizimit te proceseve.
 • Të jesh i aftë të punosh ne një ambient te ngushte dhe te bashkëpunojë me një ekip te zhvillimit te produktit.
 • Të ket[ diplomën bachelor në Shkencat Kompjuterit ose fusha te ngjashme.
 • Pervoja e punese se mehereshme eshte perparesi

Mund te aplikoni duke derguar cvse bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cien aplikoni

*Për shkak të natyrës së pune dhe kërkesës vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023