business

Menaxher/e dyqani

 • star Publikuar: 19-01-2023
 • star Skaduar: 18-02-2023
Kompani Sport Vision Kosova
Kategori Menaxher/e
Numri i pozitave 1

Sport Vision është lider në shitjen e koleksioneve sportive në tregun e Ballkanit. Në gamën e tij të gjerë ofron shumë brende të njohura dhe gjen shtrirje në vende të ndryshme!

Për dyqanin i cili do të hapet në Prishtina Mall, ne po kërkojmë:

Menaxher/e dyqani

Detyrat tuaja:

 • Menaxhimi i shitjeve të dyqanit dhe aktiviteteve të përgjithshme
 • Delegimi, analizimi, motivimi dhe monitorimi i anëtarëve të ekipit
 • Përcjellja e rezultateve të shitjes dhe arritja e qëllimeve të shitjeve
 • Garantimi i përcjelljes së standarteve të reklamave vizuale
 • Rekrutimi, trajnimi dhe edukimi i pjestarëve të skuadrës
 • Kujdesi për imazhin e kompanisë dhe ofrimi i një shërbimi të kënaqshëm ndaj klientëve

Kërkesat:

 • Minimalisht të ketë mbaruar shkollimin e mesëm
 • Eksperienca të mëparshme në shitje me pakicë (minimumi 1 vit)
 • Aftësi të mira në menaxhimin e ekipit
 • I përgjegjshëm, i kujdesshëm dhe pozitiv
 • Aftësi drejtuese
 • Njohja e mirë e gjuhës angleze
 • Aftësi të mira organizative dhe menaxheriale
 • Fleksibilitet (të punojë me turne, të punojë fundjavave)

Përfitime:

 • Orar fleksibil i punës
 • Mundësi të mëdha rritjeje dhe zhvillimi profesional
 • Ambient pune dinamik dhe punë grupore

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë një CV të detajuar në: pune@sportvision-ks.com dhe ju lutemi të shkruani lokacionin e punës dhe pozitën që aplikoni në subject.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Auditor i Brendshëm, Zyrtar për Menax...

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 09-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023