business

Asistente në SPA (5)

 • star Publikuar: 19-05-2023
 • star Skadon: 29-05-2023
Kompani Emerald Hotel
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 5
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 10981

KONKURS

Për plotësimin e vendit të punës:

Asistente në SPA (5)

Pozita e kërkuar më lartë kanë një rol të rëndësishëm në Emerald Hotel, duke pasur parasysh që jemi hotel me 5 yje dhe ofrojmë te gjitha shërbimet dhe përkujdesje të veçantë ndaj klientit.

Jemi një vend pune ku për çdo punëtore ofrojmë kushte te mira dhe profesio­nale, duke I plotësuar te gjitha standardet internacionale, trajnime për gas­tronomi, duke shikuar anën pozitive gjithmonë, duke ju mundësuar ngritje te suksesshme te karrierës profesionale, dhe çdo gjë te zgjidhet me buzëqeshje.

Nga kandidatët kërkohet:

 • Të ketë paraqitje profesionale.
 • Të ketë shkathtësi dhe njohuri ne gjuhën angleze e cila është e domosdoshme.
 • Mirëpritja e klientëve dhe te kuptuarit e nevojave te tyre, dhënia e përgjigjeve klientëve.
 • Gatishmëri për punë me ndërrime (para dite, pas dite)
 • Te kenë eksperience në gastronomi
 • Përparësi kanë kandidatet të cilët përpos gjuhës angleze, njohin edhe ndonjë gjuhë tjetër botërore apo ballkanike.

CV-te duhet të dërgohen në email adresën: albulena.prebreza@emeraldhotel.info

Preferohet që bashke me CV-ne të dërgohet edhe një fotografi elektronike e portretit.

Nuk pranohen forma tjera te konkurrimit (përmes ardhjes personale apo komunikimit me telefon).

Vetëm kandidatët e përzgjedhur ne rrethin e ngushte do te kontaktohen.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023