business

Junior Developer

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 1238

Junior Developer

Ne kërkojmë Junior Developer me pasion për teknologjinë dhe zhvillimin e softuerit për të na ndihmuar në zhvillimin e aplikacioneve dhe projektet tona të softuerit. Si Junior Developer, ju do të punoni në bashkëpunim me ekipin tonë të zhvillimit për të krijuar dhe përmirësuar aplikacionet tona dhe për të mësuar nga kolegët më të përvojshëm në fushën e softuerit.

Detyrat:

 • Trajnim në zhvillimin e aplikacioneve të bazuara në ERP SYSTEMS
 • Mbështetje në zbatimin e zgjidhjeve të personalizuara për kërkesat e klientëve
 • Integrimi i aplikacioneve dhe sistemeve
 • Zhvillimi i moduleve dhe shtesave me porosi
 • Bashkëpunoni me zhvillues të tjerë dhe ekipe teknike për të arritur projekte
 • Mirëmbajtja dhe zgjidhja e problemeve të aplikacioneve ekzistuese

Kërkesat:

 • Njohuri të mira të Python ose një gjuhë programimi të ngjashme
 • Njohuri bazë të JavaScript, HTML, CSS dhe jQuery
 • Interes për të punuar me sistemet dhe kornizat ERP
 • Pune ne grup dhe aftesi te mira komunikuese

Mund te aplikoni duke derguar CV-ne bashku me dokumentacionin e nevojshem ne jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subjekt ta cekni poziten per te cien aplikoni

*Për shkak të natyrëssë punes dhe kërkeses vetëm aplikacionet të cilat përmbushinkërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023