business

Punëtor ndihmës në teren për montimin e dhomave frigoriferike dhe frigoriferëve industrial (2)

 • star Publikuar: 02-11-2022
 • star Skaduar: 01-12-2022
Kompani FRIGO AVI SH.P.K.
Kategori Logjistike
Numri i pozitave 2

FRIGO AVI Shpk, shpall konkurs pune për pozitën:

 • Punëtor ndihmës në teren për montimin e dhomave frigoriferike dhe frigoriferëve industrial (2 pozita)

Kandidatët e interesuar mund të lajmërohen në numrin e telefonit: +383 49 195 533 apo direkt në zyret tona në Lakrishte afër ProcreditBank

Shpalljet e fundit

Zyrtar/e për hulumtim të tregut

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Kontabilist/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 15-02-2023

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NG...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 01-03-2023

Poziv za prijavu - Obuka mekih veštin...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Thirrje për aplikim – Trajnim për aft...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Graphic Design Intern

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023

Menaxher/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Asistent/e të shitjes

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023