business

Punetor ne prodhim

 • star Publikuar: 18-05-2023
 • star Skadon: 27-05-2023
Kompani AgroKor
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 8208

“AgroKor” sh.p.k. Shkabaj shpall:

Punetor ne prodhim - 1 vend

Detyrat dhe pergjegjsite:

Kryen pune te ndryshme brenda sektorit te prodhimit.

Orari i plote.

Nr. kontaktues +383-45-321-271

Apo te paraqiten ne zyret tona ne Shkabaj rruga per Obiliq

Kualifikimi per vendet e punes

Diploma e shkolles se mesme – e preferuar.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023