business

Punëtore femra në prodhim, Punëtorë meshkuj në prodhim - Prizren

 • star Publikuar: 15-11-2022
 • star Skaduar: 30-11-2022
Kompani LIRI COMPANY L.L.C
Kategori Prodhimtari
Numri i pozitave 1

KONKURS PËR VENDE TË LIRA PUNE

 • Punëtore femra në prodhim
 • Punëtorë meshkuj në prodhim

Ne ofrojmē:

 • Stabilitet në punë
 • Sigurim për aksidente në punë
 • Ushqim dhe transport

Si kusht fillestar për aplikim është që aplikuesit të jenë me vendbanim në qytetin e Prizrenit

Mund të aplikoni duke derguar CV tuaj, përmes email adresës: info@liriprizren.com, ose në numrin e telefonit 045/757-017, po ashtu mund të paraqiteni edhe personalisht në zyret tona, të cilat gjenden në Prizren në rrugen "Agim Shala" Nr, 16., (te tranziti ri) ku do t'i nénshtroheni një interviste të shkurtër dhe do të plotësoni aplikacionin e punës.

(Përparësi kanë kandidatët të cilet kanë përvojë punë në pozitën përkatëse).

Paga fillestare duke filluar nga

 • 300 euro
 • 400 euro
 • 500 euro

Varesisht nga pozita e punes

Konkursi eshte I hapur nga 15.11.2022- 30.11.2022

Shpalljet e fundit

Zyrtar/e për hulumtim të tregut

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Kontabilist/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 15-02-2023

PUNËTORË PËR MONTIMIN E RRETHOJAVE NG...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 01-03-2023

Poziv za prijavu - Obuka mekih veštin...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Thirrje për aplikim – Trajnim për aft...

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 25-02-2023

Graphic Design Intern

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 28-02-2023

Menaxher/e

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023

Asistent/e të shitjes

 • Publikuar: 02-02-2023
 • Skaduar: 20-02-2023