business

Asistent/e të shitjes

 • star Publikuar: 02-02-2023
 • star Skaduar: 20-02-2023
Kompani Bata Kosova
Kategori Shitje
Numri i pozitave 1

BATA është markë italiane e cila pasion ka këpucët. Markë e cila mbështetet nga shërbimi i pashembullt për mbi 125 vite. BATA projekton koleksione këpucësh që klientët e saj mund ti mbathin për t’u dukur dhe ndjerë mirë gjatë gjithës ditës. Në vendin tonë, përfaqësues i markës BATA është Hil Group.

Ne ju ofrojmë mundësinë të jeni pjesë e një ekipi dinamik me mundësi të shumta të trajnimit në kuadër të programit tonë gjithpërfshirës!

Për dyqanin tonë në Prishtina Mall ne po kërkojmë:

Asistent/e të shitjes

Përgjegjësitë:

 • Shërbimi ndaj klientit
 • Kujdesi ndaj përvojës së klientit
 • Kujdesi ndaj dyqanit, dhomave të veshjeve dhe magazinës
 • Kujdesi ndaj ekzpozimit të koleksioneve
 • Arritja e qëllimeve në shitje

Kualifikimet:

 • Së paku diploma e shkollës së mesme
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
 • Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@hillgroup.shop duke shkruar markën, vendin dhe pozitën për të cilin aplikoni (BATA, PRISHTINA MALL, ASISTENT/E I/E SHITJES) deri me datë 20 Shkurt 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët në listën e ngushtë do të njoftohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Agjent te Shitjes – Rajoni i Gjilanit

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Komercialist (8)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 04-04-2023

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 30-04-2023

Accountant

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 15-04-2023

Merchandiser Femra (5)

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 11-04-2023

Grants Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Accounting and Finance Specialist

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023

Communication Manager

 • Publikuar: 28-03-2023
 • Skaduar: 10-04-2023