business

SHOFER – KATEGORIA C (4)

 • star Publikuar: 12-05-2023
 • star Skadon: 12-06-2023
Kompani Beta Group
Kategori Shitje
Numri i pozitave 4
Vendi i punës Lipjan
Shikime 11759

Beta Group shpall konkurs për pozitën:

Lokacioni: Lipjan

4 SHOFER – KATEGORIA C

Detyra dhe Përgjegjësitë:

 • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kombit apo kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

 • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
 • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
 • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C;
 • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

Si të Aplikoni

Beta Group sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@beta-ks.com

Afati i aplikimit është deri me datën 12 Qershor 2023 ora 17:00.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023