business

Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit (5), Depoist (2)

 • star Publikuar: 17-05-2023
 • star Skadon: 31-05-2023
Kompani MEDRUPLAST
Kategori Të tjera
Numri i pozitave 7
Vendi i punës Drenas, Obiliq
Shikime 5054
 1. Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit – Bernice e Ulte Obiliq (3 pozita)
 2. Operator Makine - Punëtorë në repartin e prodhimit – Parku i Bznesit Drenas (2 pozita)
 3. Depoist – Bernice e Ulte Obiliq – 1 pozite
 4. Depoist – Parku i Bznesit Drenas – 1 pozite

Përshkrimi i detyrave Punëtorë në repartin e prodhimit:

 • Të bashkepunoj me personelin tjeter te kompanise, Operatorin dhe Mbikqyrsin
 • Përgjegjës për largimin në kohë të mbetjeve të prodhimit dhe produkteve të gatshme
 • Komunikon cdo problem në lidhje me procesin e prodhimit
 • Rrespektohen standarted e cilësisë, sigurise dhe mirëmbajtjes
 • Si dhe punë të ngjashme që kan të bejn me procesin e punës

Përshkrimi i detyrave Depoist:

 • Përgatitja e mallit në bazë të porosive të lëshuara;
 • Bënë organizimin, kontrollimin dhe numrimin e mallit në depo.
 • Kujdeset për mirëmbajtjen e depos

Kualifikimet e kërkuara :

 • Kandidatët duhet të kenë të paktën të përfunduar shkollën e mesme;
 • E preferuar të paktën 1 vit përvojë në pune;
 • Të ketë aftësi të shkëlqyra organizimi, dhe aftësi të menaxhimit të kohës;
 • E preferuar patent shoferi të kategorisë B.

Pagesa: Shumë Konkuruese

Udhëzime rreth aplikimit:

Te gjithe te interesuarit duhet te dergojne CV-n, si dhe te percaktojne pozicionin per te cilen aplikojne, ne email: info@medruplast.com; 038604134 ose 045496000

Konkursi është i hapur dy jave nga data e publikimit

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur do te njoftohen per interviste.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023