business

Instalues mekanik për ashensora & shkallë Elektrike Schindler, Instalues elektrik për ashensorë dhe shkallë Elektrike Schindler, Inxhinier mekanik, Mirëmbajtës për ashensorë dhe Shkallë Elektrike Schindler

 • star Publikuar: 03-10-2022
 • star Skadon: 07-10-2022

Ky konkurs ka skaduar

Kompani EME GROUP KS SH.P.K.
Kategoritë Inxhinieri
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 2111

Përshkrimi

EME GROUP - KS sh.p.k është distributori ekskluziv i kompanisë Schindler në territorin e Kosovës për Shitje , instalime, Mirembajtje te ashensorë, shkallët lëvizëse dhe Tapetet Lëvizëse.

EME GROUP KS SH.P.K kërkon të punësojë:

 • Instalues mekanik për ashensora & shkallv Elektrike Schindler
 • Instalues elektrik për ashensorë dhe shkallë Elektrike Schindler
 • Inxhinier mekanik, të kontrollojë të gjitha makineritë në terren para, gjatë dhe pas instalimit.Të ketë njohuri dhe të jetë përgjegjës për sigurimin teknik
 • Mirëmbajtës për ashensorë dhe Shkalle elektrike schindler

Kualifikimet

 • Të dinë të lexojnë skemat elektrike.
 • Të dinë të lexojnë vizatimet mekanike.
 • Të kenë eksperiencë pune mbi 3 vite në fushën e mekanikës, elektrikës.
 • Të kenë licencë shoferi (patentë).
 • Të jenë të disponueshëm për të punuar në të gjithë territorin e Kosovës.
 • Të jenë të motivuar dhe të përgjegjshëm gjatë orarit të punës.
 • Të kenë aftësi komunikimi në grup dhe të mbrojnë interesat e EME.
 • Të jenë në moshën 23 deri në 45 vjec
 • Të mbrojnë të drejtën intelektuale të kompanisë.
 • Të mbrojnë të gjithë informacionin që do u jepet nga kompania .

Orari i punës

 • E hënë - E shtunë
 • 7:30 AM deri ne 17:50 PM
 • 12:00 deri në 13:00 pushimi i drekës

PAGA NETO

 • 500 EUR viti i parë.
 • 550 EUR viti i dytë.
 • Për vitet në vazhdim për t'u parë ecuria në punë. Mundësi e mirë rritje.

KONTAKTE :

Për më shumë info mundeni të telefononi në numrat tanë

KS: 0038349977300

AL: 00355 (0) 672064551

AL: 00355 (0) 672064553

ose mund të dërgoni CV tuaj në adresën e E-mailit: info@emegroup.al

Shpalljet e fundit

Agjentëve në gjuhën Gjermane, Frënge,...

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 04-11-2023

Agjentë të shitjes

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 18-10-2023

INVITATION TO TENDER

 • Publikuar: 04-10-2023
 • Skadon: 15-10-2023

Menaxher/e - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Menaxher/e - Prishtinë, Mitrovicë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Pejë

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

Përkrahes i shitjes - Prishtinë, Mitr...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 13-10-2023

RFP Development of the electronic pla...

 • Publikuar: 03-10-2023
 • Skadon: 17-10-2023