business

Vende te lira pune ne Life Massage

 • star Publikuar: 15-05-2023
 • star Skadon: 15-06-2023
Kompani Life Massage
Kategori Kujdesi Shendetësor
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 11888

Life Massage shpall konkurs:

Punëtore

Kandidatet e interesuara duhet te plotësojnë këto kritere:

 • Te kenë njohuri rreth masazhes dhe teknikave te saj
 • Te kenë njohuri bazike te gjuhës angleze
 • Te kenë mirësjellje


Te interesuarat mund te lajmërohen në: 044146141

Rruga: Qamil Hoxha, Prishtinë

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023