Job
  • Kompani: Proton Qeramika
  • Lokacioni i punës: Pejë, Prishtinë
  • Publikuar: 21-09-2022
  • Data e përfundimit: 20-10-2022
  • Kategori: Depo

Punëtor në Depo

PROTON QERAMIKA

Për qytetet : Prishtinë dhe Pejë

Shpall konkurs për:

Punëtorë në Depo

Kushtet:

  • Posedimi me patent shofer

Të interesuarit mund të lajmërohen në pikat në Prishtinë në Magjistralen Prishtine-Shkup, dhe pikën tonë në Pejë në Magjistralen Pejë-Prishtinë

Si dhe në numrat e telefonave përkatës për Prishtinë 049 619 004 , kurse për Pejë 044 394 884