business

Asistent i E-Commerce dhe social media

 • star Publikuar: 28-03-2023
 • star Skadon: 30-04-2023
Kompani AS SPORT
Kategori Marketing
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 16460

AS SPORT u themelua në Prishtinë, në vitin 2014. Ne jemi përfaqësues të Sport Vision dhe Sport Reality, ndërsa numërojmë rreth 15 pika shitëse, me markat sportive më të njohura botërore.

Bëhu pjesë e ekipit tonë në pozitën: Asistent i E-Commerce dhe social media

Përgjegjësitë:

 • Kujdeset për shtimin dhe mirëmbajtjen e produkteve në website
 • Ndihmon në menaxhimin e rrjeteve sociale
 • Krijon materiale të përditshme për rrjete sociale
 • Krijon raporte mujore
 • Rregullisht propozon zgjidhje për të siguruar shikueshmëri më të mirë, arritje, ndërveprim dhe angazhim me klientët.

Kualifikimet:

 • Të njoh mirë përdorimin e programeve Photoshop dhe Illustrator
 • Të ketë aftësi krijuese dhe të japë ide produktive për zhvillim të faqeve në rrjete sociale
 • Të zotëroj aftësi shumë të mira komunikimi të gjuhës së shkruar
 • Fleksibilitet, përgjegjshmëri dhe pozitivitet ndaj punës

Përfitimet:

 • Shujtë ditore
 • Orar fleksibil të punës
 • Ambient dinamik të punës
  Mundësi të mëdha të rritjes dhe zhvillimit profesional

Aplikimi:

Për të aplikuar ju lutem të dërgoni CV-në tuaj në e-mailin pune@sportvision-ks.com duke shkruar pozitën dhe qytetin për të cilin aplikoni deri me datë 30 Prill 2023.

Duke ju falenderuar për aplikimin ju informojmë se vetëm kandidatët që plotësojnë të gjitha kërkesat do të njoftohen për intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023