business

Business Software Annalyst

 • star Publikuar: 03-05-2023
 • star Skadon: 03-06-2023
Kompani APAK SH.P.K
Kategori IT KARRIERA
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 519

Business Software Annalyst

Jemi ne kërkim te nje Business Software Analyst te shkathet për te na ndihmuar ne analizen dhe menaxhimin e softuerit tone te biznesit. Kandidati ideal do te ketë njohuri te thella teknik edhe do te jete i aftësuar ne analizën e biznesit, dokumentimin e proceseve te biznesit dhe menaxhimin e projektin.

Detyrat kryesore do te jene:

 • Analiza e proceseve te biznesit dhe identifikimi i nevojave per ndryshime dhe per te permiresuar performancen e softuerit tone te biznesit.
 • Zhvillimi i specifikave te projektit dhe planifikimi i fazave te projektit ne bashkepunim me ekipine zhvillimit te softuerit.
 • Testimi i aplikacioneve te biznesit dhe sigurimi i perputhjes se tyre me nevojat e biznesit dhe specifikimet e projektit.
 • Dokumentimi i procesevete biznesit dhe aplikacioneve te biznesit.
 • Mbikqyrja e implementimit te aplikacioneve te biznesit dhe zhvillimi i raporteve per permbledhjen e performances se tyre.

Kualifikimet:

 • Të kesh njohuri te thella teknikene analizen e biznesit dhe menaxhimin e projektit te softuerit.
 • Të kesh aftesi ne planifikimin dhe organizimin e fazave te projektit dhe mbikqyrimin e implementimit te aplikacioneve te biznesit.
 • Të jesh i aftë të punosh ne një ambient te ngushte dhe te bashkëpunojësh me një ekip te zhvillimit te produktit.
 • Të kesh një shkalle bachelor në Inxhinieri te Kompjuterit, Inxhinieri te Sistemeve, ose fusha te ngjashme.
 • Disa vite pervoje ne analize te biznesit, menaxhimte projektit te softuerit, dhe aplikacioneve te biznesit do te ishin te preferueshme.

Të gjitha aplikacionet mund ti dergoni në jobs@apak.at

Ju lutemi qe ne Subject ta shenoni poziten per te cilen aplikoni.

*Për shkak të natyrës së punës dhe kërkesës vetëm aplikacionet të cilat përmbushin kërkesat do të ftohen në intervistë.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023