business

ANËTAR EKIPI

 • star Publikuar: 05-05-2023
 • star Skadon: 31-05-2023
Kompani Burger King
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 1
Vendi i punës Prishtinë
Shikime 17345

NËTAR EKIPI

BURGER KING® po punëson anëtarë të ekipit për restorantet tona.A keni prirje për shërbim të shkëlqyeshëm të klientit, lidership, frymë ekipi dhe po kërkoni një shansë për të shfaqur talentet tuaja? Ne duam të dëgjojmë nga ju!

Të punoni për mbretin do të përfitoni:

 • Pagë konkurruese;
 • Bonuse dhe shtesa;
 • Benefite shtesë për punëtorët, +1 vit pune me ne;
 • 2 ditë pushim në javë;
 • Kontratë pune dhe pushime sipas ligjit
 • Shujtë ditore
 • Mundësi zhvillimi në karrierë

Përgjegjësitë:

 • Të asistojënë operacionet e përditshme;
 • Të mirëpres mysafirët;
 • Të merr porosi dhe pagesa;
 • Të përgatis ushqimine porositur nga klientët;
 • Të sigurojë pastërtinë e përgjithshme të restorantit;
 • Të asistojë në arritjen e objektivave të restorantit.

Kërkesat:

 • Të jeni të orientuar në shërbime ndaj klientit;
 • Të jeni të motivuar për punën në ekip;
 • Të jeni të gatshëm të punoni me orar fleksibil;

Lokacionet:
Prishtina Mall, Cagllavicë, Albi Mall, Royal Mall, Arbëri, Ferizaj, Pejë, Prizren, Bresje (Fushë Kosovë), Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës.

Ne ofrojmëkushte të shkëlqyera dhe mundësi avancimi

Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në apo të dhënat personale: (Emri dhe Mbiemri,Ditëlindja, Lokacioni, dhe Numri i Telefonit) në e-mail adresën: jobs@burgerking.al

Text Box: JU LUTEM SPECIFIKONI LOKACIONIN PËR TË CILIN APLIKONI
KONKURSI ËSHTË I HAPUR DERI MË DATËN 31.05.2023


Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023