business

Restaurant TE HALIMI shpall vende te lira pune

 • star Publikuar: 02-05-2023
 • star Skadon: 02-06-2023
Kompani Restaurant Te Halimi SH.P.K.
Kategori Gastronomi dhe Hoteleri
Numri i pozitave 15
Vendi i punës Prishtinë, Prizren
Shikime 13009

“Restaurant TE HALIMI” SH.P.K. shpall:

Konkurs pune

Pozitat për Restaurant Te Halimi :

Lokacioni: Prizren

 • Kamarier/e
 • Banakier/e
 • Ndihmës Kuzhinier/e
 • Brumagji /e
 • Sallater/e
 • Enëlarës/e
 • Pastruese

Lokacioni: Prishtinë

 • Kamarier/e
 • Banakier/e
 • Ndihmës Kuzhinier/e
 • Brumagji /e
 • Sallater/e
 • Enëlarës/e

Pozitat për administratën e Restaurant Te Halimi:

Lokacioni: Prizren

 • Financier/e
 • Administrator/e.

Nga Kandidatët kërkohet:

 • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të kenë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
 • Të jenë të gatshëm për punë me ndërrime (paradite dhe pasdite);
 • Të kenë të kryer së paku shkollën e mesme.

Për pozitat : administratë dhe financa kërkohet:

 • Të kenë përvojë të mëhershme në punë të ngjashme;
 • Të kenë shkathtësi dhe entuziazëm në kryerjen e detyrave;
 • Të kenë paraqitje profesionale;
 • Aftësi të mira komunikuese;
 • Të kenë kryer studimet Bachelor, e preferueshme Master.

Data e Aplikimit: 02.05.2023-02.06.2023.

Të interesuarit mund të dërgojnë CV-në të bashkangjitur në email adresën info@tehalimi.me

Në subject të ceket pozita për të cilin aplikoni, ose na kontaktoni në +383 49/335-522.

Shpalljet e fundit

Freelance expert (m/f)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

IT Business Consultant – SAP Allround...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 01-07-2023

Shitës/e Menaxher/e i/e produktit (6)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 15-06-2023

Mirëmbajtëse për fitnes (2)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 16-06-2023

Logoped/e, Fizioterapeut/e

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 11-06-2023

Legal Consultant on Workforce Develop...

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 20-06-2023

Ekonomist (10)

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023

Call for expressions of interest

 • Publikuar: 02-06-2023
 • Skadon: 12-06-2023